Георги Иванов – Гонзо, който се слави като  неук футболен

...
Георги Иванов – Гонзо, който се слави като  неук футболен
Коментари Харесай

Инженер Гонзо става магистър, записал се в НСА

Георги Иванов – Гонзо, който се слави като  неук футболен познавач продължава да покорява върховете на българското обучение. След дипломите за приблизително и висше, инженерът от Техническия университет в Габрово към този момент е записал магистратура в специалността „ Спортна логика на психиката ” в НСА. Това разкриват осведомени от спортната академия, откъдето Гонзо очаква да се снабди с диплома за магистър след едногодишната програма на образование.

Гонзо, за който във футболните среди доминира мнението за относително стеснен мисловен багаж, сега се вихри като механически шеф на БФС и шеф на националните тимове на България. Предишните му две дипломи провокираха доста диспути, защото се смяташе, че няма приключено даже приблизително обучение. Оказа се обаче, че по някакъв метод се е сдобил с 11-ти клас. И то в столичното 22-ро учебно заведение „ Георги Сава Раковски ”. Тапията е от 1994 година, когато Гонзо живееше в Пловдив.

 

Никой от въпросния випуск на софийското СОУ не си спомня да са имали сходен съученик. „ Някой виждал ли е фотографията от абитуриенския му бал? ”, питат се във футболните среди. В Пловдив пък си спомнят, че по едно време Гонзо учил в техникума за кранисти и трактористи. Но по този начин и не го приключил.

 

Впоследствие се оказа, че с въпросната тапия от София, Гонзо се е записал задочно в Техническия университет в Габрово през 2000 година и там се дипломирал шест години по-късно. Дипломата на инженера е № 049557, серия ТУГ-2006. Подписана била от декана на Стопанския факултет доцент Анюта Николова и тогавашния ректор доцент Илия Немигенчев. В същия интервал Гонзо вероятно е прехвърчал от чужбина до Габрово, с цел да се образова, защото тогава играеше във френския „ Рен ” и турските тимове „ Самсунспор ” и „ Газиантеп ”. От „ Рен ” го изритаха, защото не съумял да научи и една дума на френски език. В Турция също не прокопса кой знае какъв брой. Но пък най-малко смогнал да изкара висшето си обучение, в случай че се съди по дипломата му.


Междувременно във футбола ни избухна остро неодобрение против Гонзо, който след всяка загуба на националния тим рамене нелепости, коя от коя по-големи. В последния си мач разпасаната команда на сръбския селекционер Младен Кръстаич падна с 1:2 от Черна гора, като за следващ път позволи гол в последната минута. Гонзо обаче бодро разправя, че сме на прав път и след три години България щяла да стане огромна футболна мощ. „ Чета доста анализатори – Гошо, Пешо, Тошо… Но в случай че искаш да изградиш тим, би трябвало да викаш огромен брой футболисти, с цел да намериш точните хора. Ние тъкмо това вършим, с цел да изградим тим ”, обясни Гонзо по какъв начин ще поемаме по пътя на триумфите. Той добави, че нямало по какъв начин да се съблече, да влезе и да вкара два-три гола. Демек – към този момент няма нападатели с неговата успеваемост. Оказа се обаче, че инженерът има общо единствено четири гола като народен състезател на България – един против Австралия, още два във вратата на Малта и един срещу Северна Ирландия.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Иванов Гонзо Георги Иванов – Гонзо абитуриентски бал средно образование НСА магистър висше образование абитуриент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР